Nieuwsbrief - Januari 2018

Wij, als team Loonbedrijf van der Ven te Zeeland, zijn zeer verheugd voor het vertrouwen dat u ons schonk. Dit geeft ons opnieuw goede moed om door te pakken in 2018 en zien er naar uit om weer een totaalpakket loonwerk voor u te mogen uitvoeren in het gloednieuwe jaar dat voor ons ligt.

We hebben een aantal machines vervangen en enkele geüpdatet, om zo optimaal mogelijk uw opdrachten te kunnen uitvoeren met de modernste, maar betaalbare techniek.

Bijvoorbeeld:

• Onze betrouwbare drie-asser 22 m3 die zal worden uitgerust met een nieuwe bredere bemester (6,25 meter breed) en sectie-afsluiting. Deze zal samen met een nieuwe CASE OPTUM 270, met een maximaal vermogen van 300 PK, een mooie combinatie vormen. Deze combinatie wordt geheel volautomatisch aangestuurd met behulp van GPS/RTK.

• Nieuwe GPS gestuurde Vicon maaier (werkbreedte 10,20 meter) met Geo MOW applicatie, wat constant zorgt voor een maximale werkbreedte, ook in de bochten.

• Onze GPS gestuurde Vicon duiner (werkbreedte 15 meter) is nu aangepast met GeoRake ontwikkeling. Deze duiner “weet” waar geharkt is en heft volautomatisch in of uit.

• Nieuwe GPS gestuurde Kverneland I-ploug, een vijf-scharige ploeg die is uitgerust met woelers per schaar en een vorenpakker voor optimaal ploegwerk.

• Onze Bredal kalkstrooier is aangepast en maakt het mogelijk om via taakkaart te strooien. Wilt u uw percelen laten scannen, dan kunnen wij daarin een partij voor u zijn.

Zoals u ziet: Van der Ven pakt door…..
                     Samen met u sturen naar rendement en kwaliteit.


Zijn er vragen, neemt u dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op!

Met vriendelijke groet,
Loonbedrijf van der Ven vof


Gerard: 06-22483175
Tom: 06-51180353

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief - Februari 2016

Download hier onze nieuwsbrief...

 

Nieuwsbrief - Augustus 2015

Download hier onze nieuwsbrief...

 

Nieuwsbrief - Maart 2015

Download hier onze nieuwsbrief...

 

Nieuwe mesttank voor Loonbedrijf van der Ven

Onlangs hebben wij onze nieuwe Schuitemaker mesttank in gebruik genomen.

schuitenmaker goed 2
schuitenmaker
 • schuitenmaker goed 2
 • schuitenmaker
 •  

  Nieuwe website

  Ook Loonbedrijf van der Ven heeft nu een website. Zo kunnen we u laten zien waar we ons vooral mee bezig houden en blijft u op de hoogte van al het nieuws en actuele zaken bij ons op het bedrijf. Voor vragen, advies of andere zaken kunt u nu ook gemakkelijk contact op nemen via e-mail en telefoon.

  We wensen u veel lees- en kijkplezier op deze site. 

   

  Met vriendelijke groet,

  Team Loonbedrijf van der Ven.